mandag den 30. august 2010

Tzatziki

Man kan godt nok meget med ganske få ingredienser.

2 agurker
2 fed hvidløg
salt
peber
En bøtte 0,1% græsk yoghurt  

Agurkerne skæres over og midten fjernes. I midten er der meget væske og den kan godt gøre tzatzikien til en noget smattet fornøjelse.
Derefter skæres de i så små stykker man gider. De kan også rives, men igen, så væsker de rigtig meget.








Alle ingredienserne blandes. Hvidløg tilsættes. Husk at selvom det måske ikke smager af så meget nu - så når det har hvilet lidt, så trænger smagen igennem.

Det kan laves på fuldfed yoghurt, så fås en mere cremet tzatziki. Jeg har ofret den fuldendte cremethed på slankealteret - og ud over konsistensen som ikke er perfekt, så synes jeg det smager rigtig godt.

2 kommentarer:

  1. Det er dejligt med folk som gerne vil spise ens mad når man nu eksperimentere

    SvarSlet
  2. Hvis man river agurkerne, som jeg altid gør, kan man som en kok med en god køkkenhygiejne - lige vride agurkemassen over vasken efter man har revet dem.. Vupti, så er der næsten ingen væske og det bliver et super resultat..

    Den græske yoghurt fra netto med 0,1% fedt er lækker og cremet.. ;)
    Plejer dog lige at putte et skvæt olie i.. ;)Mmm, Mmm, Mm... :D

    /Sara...

    SvarSlet