tirsdag den 12. oktober 2010

Hønsekødsuppe

Resterne fra kylling m. grøntsager i bullion var simpelthen for godt til at smide ud. Derfor gav det grundlag for et lille eksperiment med produktion af restemad. Nemlig en hønsekødssuppe.
Alle resterne, skroget fra kyllingen, resterne af grøntsager mv. blev puttet i en gryde som så fik lov at simre ved laveste varme i timevis.
Ja okay, det ser ikke så lækkert ud. Men med lidt ekstra krydderi, i form af lidt chili og peber, spredte der sig en fantastisk lækker duft i hele lejligheden.
Efter et par timers kogning, tilsattes lidt ekstra vand og det hele røg gennem en si.
Derefter blev alt fyldet smidt ud og jeg hældte nye rodfrugter i. Gulerødder, pastinakker og lidt løg.

Jeg fjernede en smule fedt fra suppen. Fordi der var en del fra kyllingen.
Suppen blev virkelig virkelig god og meget smagfuld.
Som tilbehør stegte jeg lidt kød, det var godt nok oksekød for det var hvad der lige var - og kogte nogle nudler.
Nammenam

Ingen kommentarer:

Send en kommentar