Studiemad handler om det at spise som studerende. Studiemad handler om mad i (primært) København, om priser og kvalitet. Studiemad er ikke kun henvendt til den fattige studerende, men også til alle der vil have lidt løst og fast om mad.. Sommetider er jeg ude at spise, så vil jeg forsøge at lave en anmeldelse... Hvis jeg laver spændende mad selv, vil jeg forsøge at publicere opskriften også :)
lørdag den 9. oktober 2010
Søde boller med æg
Opskriften er fra Frk. Jensens kogebog.
Jeg har modificeret den en smule.
Jeg laver halv portion og bruger lidt mindre smør end i opskriften.
Derudover har jeg brugt lidt fuldkornmel og en god håndfuld 5-korns blanding.
Jeg har desuden givet dem et drys kardemomme - som jo er det ukronede mormorkrydderi. :)
De bliver lidt mindre grove end de boller jeg normalt laver (som er koldthævede grovboller uden æg), men de er gode og bliver så fine med penslingen og den fine runde form.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar